Hvordan aktivere det tredje øyet

Først presenteres en øvelse som vil hjelpe oss til å aktivere det tredje øyet. Deretter gis en fysiologisk forklaring på hvorfor en slik øvelse virker.

Øvelse: I hovedtrekk baseres øvelsen på å la bevisstheten vandre oppover langs ryggraden på innpust og la bevisstheten være i hodet i 10 sekunder mens vi holder pusten og deretter utpust.

Del 1: Vi trekker sammen musklene som ligger lokalisert i mellomkjøttet. Muskeløvelsen kan minne om det vi føler når vi er tissetrengt og ikke finner do i nærheten.

Del 2: Vi trekker sammen setemusklene. Muskeløvelsen kan minne om når vi må prompe, men ikke ønsker å lage en lyd.

Del 3: Vi trekker sammen mage musklene.

Del 4: Vi fyller lungene helt opp med luft.

Del 5: Vi ser for oss at en energi presses oppover ryggsøylen som når hodet og blir til lys der.

I del 1 til 5 utfører vi innpust gjennom nesen.

Del 6: Vi lar oppmerksomheten være rettet mot hodet og ser et sterkt lys der mens vi holder pusten i 10 sekunder.

Del 7: Vi slapper av i alle muskler på utpust.


Pinealkjertelen, også kalt det tredje øye, er en del av vårt endokrine system. Den produserer Melatonin som er viktig for regulering av søvn og døgnrytme. Fra Melatonin blir det dannet Benzodiazepiner som roer vår analytiske hjerne og demper frykt, sinne, tristhet og smerte. Fra Melatonin blir det også dannet Pinolin som hjelper kroppen til å nedkjempe frie radikaler, forhindre kreft, aldring, hjertesykdommer, slag og inflammasjon. Pinolin hjelper oss til å sove godt om natten og skape hvile slik at kroppen kan restituere seg. Til sist blir det også dannet Dimethyltryptamin, også kalt DMT som er et kraftig hallusinogen. Molekylet hjelper oss til å oppleve tidsreiser, oppnå ut-av-kroppen - opplevelser og kunne se en verdener vi lever side om side med.

Pinealkjertelen inneholder krystaller som kan fange opp elektromagnetiske bølger. Når vi utfører pusteøvelsen over, oppnår vi at cerebrospinalvæsken utøver et rytmisk trykk på pinealkjertelen. Krystallene som befinner seg i kjertelen, skaper da strømmer som setter opp et elektromagnetisk felt som igjen får krystallene til å ekspandere.  Når ekspansjonen når en viss grense, begynner de å minke og det elektromagnetiske feltet skifter retning. Endringen av retningen i det elektromagnetiske feltet får krystallene på nytt til å øke. Dermed oppstår en oscillering i det elektromagnetiske feltet rundt kjertelen. Vi kjenner kanskje til at krystaller ble brukt i gamle analoge radioer for å sende og motta elektromagnetiske bølger på bestemte frekvenser. Med pusteøvelsen over, vil det elektromagnetiske feltet kunne samhandle med mer subtile elektromagnetiske felt som opererer på mye høyere frekvenser.  Og det er det som er hele målet med øvelsen.